Melabur Dalam Matawang Kripto Akan Membawa Anda Masa Depan Yang Lebih Cerah!

Dalam dekad semasa, wang digital paling berleluasa laman web ini. Dalam tempoh lima tahun yang lalu, populasi mereka telah berkembang pada kadar yang luar biasa. Kewujudan mereka tidak cukup untuk menarik perhatian. Mereka juga mempunyai beberapa kualiti unik. Kebisingan bahawa harga mereka meningkat secara eksponen yang menarik perhatian. Ekosistem berteknologi tinggi yang terdesentralisasi dengan ciri yang belum ditemui dan penyelesaian pantas merupakan satu lagi sebab untuk pertumbuhannya.

Altcoins Vs. Saham Biasa

Di peringkat global, altcoin telah menjadi topik kontroversi. Ia tidak sama dengan pelaburan tradisional. Pada hakikatnya, melabur dalam saham biasa adalah sama seperti membeli sekeping kecil syarikat anda. Jika anda membeli saham dalam syarikat, bergantung pada prestasinya, anda akan mendapat atau kehilangan wang. Cryptocurrency ialah cara terbaik untuk melabur dan mendapatkan token digital. Anda juga boleh menggunakannya untuk menjalankan perisian terdesentralisasi dan kontrak pintar. Cryptocurrency didagangkan secara eksklusif pada Cryptocurrency Exchange seperti GDAX, Kraken, dsb.

Anda boleh membandingkan beberapa perkara antara kedua-duanya untuk lebih memahami perbezaan mereka.

A. Perspektif Pulangan – Pelaburan modal teroka tradisional boleh bertahan sehingga 10 tahun. Pelaburan yang dikuasakan oleh token mata wang kripto, bagaimanapun, mempunyai jangka masa yang lebih pendek iaitu satu hingga lima tahun.

B. Model: Pemilikan dalam pelaburan tradisional diwakili oleh saham pilihan. Cryptocurrency mungkin Cryptocurrency (atau Cryptocurrency), jika ia Cryptocurrency.

C. Kemasukan: Walaupun ia boleh dibeli daripada perniagaan dalam kes Cryptocurrency, pelaburan tradisional lebih berkemungkinan melibatkan Angel, seed, atau entry pada peringkat awal, pertengahan atau lewat.

D.Kaedah Keluar D: Biasanya, ia adalah melalui pelaburan tradisional dan pemerolehan dengan penyenaraian ICO atau Cryptocurrency Exchange.

E.Dalam kes konvensional, perniagaan menjual produk atau perkhidmatan. Mata wang kripto mempunyai token sendiri yang digunakan untuk mencipta ekonomi bulatan.

F. Kesahan. Kebanyakan modal teroka tradisional dilakukan melalui Syarikat Liabiliti Terhad. Untuk Cryptocurrency, LLC mencipta teknologi dan menjalankan perniagaan yang berasingan. LLC juga boleh bertindak sebagai DAO atau organisasi autonomi Terdesentralisasi yang tidak berdaftar.

G. Mata Wang Dana : Ia adalah mata wang fiat yang digunakan untuk melabur dalam pasaran tradisional. Cryptocurrency adalah sama ada altcoin, atau mata wang fiat.

Pasaran sama ada akan menyokong atau mencipta model baharu untuk melabur dalam pelaburan tradisional. Pelaburan kripto sentiasa membangunkan model perniagaan baharu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *